Duo Jag – Afterbeach

Posted · Add Comment

Afterbeach – Årets sommarfest

För fjärde året i rad behåller vi supersuccén med sommarens bästa fest som utspelar sig på Säljö Udde! Superös utlovas tillsammans med ett av Sveriges bästa Coverband, Duo Jag. Bandet är starkt förknippat med sommar, sol och party men har även varit husband i Idol och Stadskampen. Säljö Udde kör After Beach med Duo Jag tre onsdagar under sommaren, 12, 19 och 26 juli.

12.00 Restaurangen öppnar
16.00 Freddies Lounge öppnar
18.45 – 20.30 Båtarna går mellan Knösö-Säljö.
18.45 Första avgången från Fisktorget
19.15 Andra avgången från Fisktorget
19.00 – 21.00 Grillbuffén står framdukad i restaurangen. Begränsat antal, ni beställer mat när ni köper biljetter.
21.00 och framåt, grillad korv och baguetter säljs på konsertområdet
21.00 Årets sommarfest! Konsertstart
ca 23.30 Båtarna går tillbaka mot Fisktorget och Knösö. OBSERVERA Er slutdestination är densamma som ni åkte till Säljö ifrån

Åldersgräns: 18 år
Barn under 18 år är välkomna i målsmans sällskap.

Duo Jag

Duo Jag har med sin blandning av musikalitet och charm tagit sig till den absoluta eliten inom sin genre. Det som 1990 startade med två långhåriga killar samt två akustiska gitarrer har idag förvandlats till ett 4-mannaband med ett starkt gemensamt mål: att underhålla.

”- Vi är den nya tidens Lill-Babs,” säger bandet med glimten i ögat. ”- Hon skrev heller aldrig egna låtar men är ju fortfarande en fantastisk entertainer. Man får aldrig glömma att det är underhållning vi håller på med och att publiken därmed bestämmer vad som är bra.”

Repertoaren varierar mycket med publiken och sträcker sig från schlager till hardcore. De turnerar idag ca 150 dagar per år och säger sig ha världens bästa jobb. Duo Jag har även uppträtt med gäster som t ex Carola, Sebastian, Agnes, Patrik Isaksson, Darin, Nordman, Daniel Lindström, Mikael Rickfors, Orup, Martin Stenmarck, Tommy Nilsson, Amanda Jenssen m.f.