Mästarnas Mästare

En härlig blandning av lek och allvar.

Vilken grupp tar sig an de olika utmaningarna bäst och framför allt, vem blir företagets bästa mästare?
Vem är uthållig, pricksäker, snabbtänkt eller stark?
Vi utlovar en utmanande och rolig aktivitet som lockar fram tävlingsmänniskan i er.

Vi delar in er i lag, allt från 4 till 8 personer beroende på gruppens storlek och efter noggranna instruktioner från våra aktivitetsledare är det dags att utmana varandra i de rafflande tävlingsgrenarna. I sann mästaranda gäller det nu för laget att ta ut den person som lämpar sig bäst för varje gren.

Mästarnas Mästare är en aktivitet som låter alla medarbetare ta plats och synas, här är inte ensam stark. Samarbetet i gruppen är precis lika viktigt som den snabbtänkta hjärnan eller de vrålstarka armarna.

Praktiska Detaljer

Tidsåtgång: ca 2 timmar.
Var: Var som helst.
Minsta antal: 10 personer
Högsta antal: Obegränsat
Pris: Enligt offert