Event

Här finns bara möjligheter!

Med lyhördhet, nytänkande och levande dialog ser vi till att möta önskemål och förväntningar. Vi har skapat möten och event sedan 2001 vilket ger en leveranssäkerhet i särklass.

pexels-skitterphoto-15812

Joakim Stridsjö, Gullins Måleri AB

”Vi på Karl Gullins måleri AB har använt oss av Cajam Event för våra personalevent under 9 års tid och vi är helnöjda! Många olika upplägg, fantastisk och tillmötesgående personal. God Mat och bäst av allt – ”Allt är möjligt””

Affärsverken

Cajam Event har tagit hand om både små och stora grupper vid ett flertal tillfällen på uppdrag av oss på Affärsverken i Karlskrona. Vi väljer Cajam Event för att de är lyhörda för våra önskemål och alltid fyller eventen med innehåll som passar just oss. Med massor av kreativitet och stort engagemang har de alltid tagit sig an uppdragen och alltid levererat över förväntan.

 

Cajam Events mission är att vara delaktiga till att få grupper att mötas och tillsammans skapa en magisk ”vi-känsla”. ”Tillsammans” kan skapa framgång, glädje och saker som blir över förväntan!
När du som människa känner att vi jobbar tillsammans för att nå ett gemensamt mål, du förstår hur saker och ting hänger ihop och när du upplever glädje, skratt, uppmuntran och klappar på axeln från organisationen sker både individuell och organisatorisk utveckling! Över förväntan!
Vi på Cajam Event erbjuder aktiviteter som är både motivationshöjande och teamstärkande! Vi älskar att samarbeta med våra partners inom hotell- och restaurangbranschen. Tillsammans skapar vi bättre relationer, arbetsglädje och starkare team. Vi skiljer oss från många andra genom att vi själva ser varje uppdrag som en möjlighet till att tillsammans skapa tillfällen över förväntan!
Vi vill, som du kanske förstår, helt enkelt skapa tillfällen och möjligheter där vi alla upplever saker som sker ÖVER FÖRVÄNTAN!