Konferens

Här finns bara möjligheter!

Med lyhördhet, nytänkande och levande dialog ser vi till att möta önskemål och förväntningar. Vi har skapat möten och event sedan 2001 vilket ger en leveranssäkerhet i särklass.

Lokaler

Vi har tillgång till ett stort utbud av lokaler och mötesrum i olika storlekar och utförande. passande såväl styrelsemötet som kommunikationsmöte för hela företaget och alla anställda. Våra lokaler är alltid utrustade med den konferensteknik ni önskar och behöver.

 

Konferens

När du kommer till oss vet du att du är väntad och att vi är förberedda. Du kan koncentrera dig på människorna runt omkring dig, mötets innehåll och det du vill uppnå. Inför varje konferens har vi kollat att den tekniska utrustningen fungerar som den ska och du får en genomgång när du kommer.

Ett möte eller en sammankomst består av tusen detaljer som måste fungera och finnas på plats. Vi hjälper till med allt från
utställningen och tekniken till fikat och buffén vid minglet. Fråga oss gärna om vilka aktiviteter vi kan erbjuda.
Vid större möten, erbjuder vi stöd i er planering och genomförande genom en av våra projektledare. Våra projektledare kan även hjälpa dig att knyta kontakten med de leverantörer du behöver för ett lyckat arrangemang.
Ett telefonsamtal/mejl till oss och vi ger er ett helhetsarrangemang.

 

Joakim Stridsjö, Gullins Måleri AB

”Vi på Karl Gullins måleri AB har använt oss av Cajam Event för våra personalevent under 9 års tid och vi är helnöjda! Många olika upplägg, fantastisk och tillmötesgående personal. God Mat och bäst av allt – ”Allt är möjligt””