För oss är mötet det centrala och utgångspunkten när vi planerar och bygger konferenser, möten och event åt våra uppdragsgivare. Med lyhördhet, nytänkande och levande dialog ser vi till att möta önskemål och förväntningar. Vi har skapat möten och event sedan 2001 vilket ger en leveranssäkerhet i särklass. Med våra egna resurser och via våra nätverk kan vi erbjuda det bästa när det gäller kringbehov som teknik, catering, logi, föreläsare och artister. Små mötesgrupper eller stora konferenser spelar mindre roll, vårt mål är alltid att leverera över era förväntningar!

Aktiviteter

Vi har ett stort urval av aktiviteter med olika syften. Vare sig det gäller teambuilding, upplevelser eller något som får igång stämningen vid middagen så har vi alternativen. Vår hemmabas, Karlskronas geografiska läge, med närheten till skärgården ger oss möjlighet att erbjuda aktiviteter som sticker ut. Även Karlskronas historia erbjuder miljöer och uppslag som vi gör till helt unika upplevelser.

Resa, äta och bo

Ett företagsevent, ledningsgruppsmöte, en personalaktivitet eller en kick off är något som man ser fram emot, men det är också en investering som ska generera resultat. Från början till slut måste allt klaffa med transfer, boende, mat med mera. Med vår erfarenhet ser vi till att undvika onödiga väntetider, missförstånd eller annat som stör eller till och med förstör upplevelsen. Vi har lösningar för boende, mat och transporter för alla önskemål. Även här drar vi nytta av det geografiska läget och närheten till skärgården som ger oss möjligheter till helt unika lösningar.

Alltid över förväntan

I alla uppdrag går vi in med fullt ställ i både tanke och hjärta. Detaljerna är viktiga men viktigast är helheten och vi arbetar alltid efter ett holistiskt synsätt. Vi måste förstå era förväntningar och vårt mål är alltid att överträffa dem. Att leverera mervärden så att ni skall kunna känna er mer än nöjda och därmed få mer än ni förväntat er. Er framgång är vår framgång.

Välkommen till oss med er förfrågan.